30 Kasım 2007 Cuma

Bir Cips Reklamı... Terbiyeli, Zeki, Akılda Kalıcı...

Kutluyoruz...

MEDUSA DARBESİ

Baktığı erkekleri eritip bitiren, başdöndürücü güzelin, dalgınlıkla aynada kendisine bakması facia ile sonuçlandı.

Necip Aptioğlu

KURBAN BAYRAMI İÇİN YURTDIŞI ÇIKIŞLARI BAŞLADI

Kurban bayramının yaklaşmasıyla tatil planları rezarvasyonları hızını almışken bayramı yurtdışında geçirmek isteyenlerin çıkışları şimdiden başladı. Bayramı kesilmeden geçirmeyi planlayan 7500 kadar küçükbaş hayvan çeşitli sınırkapılarından çıkış yaparak soluğu yurtdışında aldılar. Resimde Barcelona'da kız arkadaşlarıyla çılgınca eğlenen bir sürü koyun görülüyor.



Çapkınlar Panik Atak Oluyor

Aldatanlar dikkat! Giderek artan panik atak hastalığı konusunda tıp dünyası bir kara kutuyu daha açtı!
Klinik deneyimlerimiz bu sonucu doğruladı. Çapkın erkek panik atak hastalığının en güçlü adayı. Aldatmayla ilgili kendini suçlasa da yine de bu eylemi yapmaktan vazgeçemeyen erkeklerde de panik atak çok hızlı gelişebiliyor. Bu durumda beynin hipotalamus bölgesi yanlış alarm veriyor. Onun aşırı duyarlılığı genetik yatkınlığı olan kişilerde panik atak hastalığının oluşmasını hızlandırıyor. Ailesinin dağılmasından korktuğu halde eşini aldatan erkeklerde, hayatlarının olmadık bir döneminde panik atak gözleniyor. Aldatmayı kültür olarak onaylayan toplumlarda ise panik atağa daha az rastlanıyor. Öte yandan, aldatılmayı düşünmek bile bazen bilinçaltında panik atağa yol açabiliyor. Kişinin rüyasında aldatıldığını görmesi bile, panik atak geçirmesine sebep olabiliyor...
Vatan
Necip Aptioğlu

BİRAZ DA GÜLELİM: Çakma Jaws Eralp

Kuşlar yumurtadan beş gün önce çıkıyor...

TBMM’de oluşturulan Küresel Isınmaya karşı alınacak tedbirleri inceleyen araştırma komisyonunda ilginç bir veri açıklandı. Komisyon üyesi milletvekillerine bilgi veren Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü Müdürü İlkay Dellal “ Küresel ısınma nedeniyle artık kuş yavruları 5 gün erken yumurtadan çıkıyor.’’ dedi. Küresel ısınmanın etkileri ve su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi konusunda kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bürokratlarını dinledi. (Milliyet)


Belki de yumurtadan bi çabuk çıkınca uçarak dünyanın, insanın kirinden kurtulabiceklerini sanıyorlardır. Halbusi olur mu öyle şey? Kuşbeyinliler işte. Uçsan da kaçsan da kirleticez, ısıtıcaz, zzna zıççaz gezegenin. Salak.



Sirkten kaçtı barajda saklandı

Ukrayna'da gezici bir sirkten 6 ay önce kaçan bir timsah, yetkililer tarafından bir baraj gölünde yakalandı.
Afet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada timsahın termal bir baraj gölünde yakalandığı belirtildi. Göl suyunun deniz suyundan daha sıcak olduğu için timsahın yaşamasına elverişli olmadığını açıklayan yetkililer, timsahı geri alması için sirk sahibine haber gönderdiklerini söyledi.
Timsah geçen mayıs ayında sirkten kaçtıktan sonra denizle kıyısı olan sanayi şehri Mariupol yakınlarında defalarca görülmüştü.
Hürriyet
Necip Aptioğlu

Gençleri İşte Böyle Zehirliyorlar, Tam Teçhizatlı Bi Biçimde

İstanbul ve Aksaray’da ilköğretim ve lise öğrencilerine kokain ile hap satan 5 kişi yakalandı. Zehir tacirlerinin, uyuşturucuyu gizleme yöntemleri ise şaşkınlık uyandırdı. İstanbul polisi Florya ve Yeşilköy’de öğrencilere kokain sattıkları öne sürülen Metin A. (31) ve Selahattin E.’yi gözaltına aldı. Şahısların üst aramalarında 1 adet silah ve iç çamaşırlarında da poşetlenmiş kokain ele geçirildi. Aksaray polisi de ilkokul ve liselilere uyuşturucu satan S.A, E.U. ve A.K.’yi gözaltına aldı. Ankara’ya giden bir otobüste yakalanan şahısların bavullarında keklerde gizlenmiş 94 ecstacy ele geçirildi. Öğrencileri arkadaş ortamına çekerek zehirleyen çetenin 30 elemanının daha arandığı öğrenildi.

Akşam

Yazan: Alper Atalan

29 Kasım 2007 Perşembe

TELEFON BANKACILIĞI: Tek tuşla kredi felan...


Yoksul Ülkelerden Çocuk Biriktirmekten Sıkılan Hollywood Ünlüleri Büyükleri Evlat Edinmeye Başladılar


Bu da çişimgeldi-cell

İngiltere'nin başkenti Londra'da yeni hizmete giren cep telefonu servisi, "sıkışanların" imdadına yetişecek.
İngiltere'de kaybolan şoförler için "SatNav" olarak ilk kez verilmeye başlanan hizmet, şimdi de "SatLav" adıyla alışveriş sırasında sıkışanlara en yakın tuvaleti bulmalarına yardımcı olacak. Westminster Kent Konseyi, bugün cep telefonlarında başlattığı yeni bir kısa mesaj hizmetiyle, Londralılara ve turistlere en yakın tuvaleti bulmaları için rehber olacak.Cep telefonuyla kısa mesaj olarak "Tuvalet" yazıp verilen numaraya gönderenler, uydu teknolojisi sayesinde yerleri belirlendikten sonra kendilerine en yakın tuvaletin yerinin detaylarını anlatan mesaj alacak.Bu yaratıcı fikrin sahibi, Konsey tarafından düzenlenen yarışmaya katılan 26 yaşındaki öğrenci Gail Knight.Arkadaşlarıyla dışardayken restoranların ya da mağazaların tuvaletlerini kullanmak zorunda kaldıklarını ve bu durumdan çok rahatsız olduklarını anlatan Knight, bir kısa mesaj hizmetinin bu durumdan mustarip olan herkese yardımcı olabileceği fikrinin aklına gelmesi üzerine proje geliştirdiğini söyledi.Ancak her hizmet gibi bu yeni uygulamada ücretsiz değil. Hizmetten faydalanan kişiler, her mesaj için 25 pence(Yaklaşık 70 YKr) ödemek zorunda kalacak.
Hürriyet
Necip Aptioğlu

TRAFİKTE MAHSUR KALAN ADVİYE- SADUN DOMBAY ÇİFTİ DELİRDİ

Dün akşam saatlerinde oğulları Sabrican'ı anneannesinden almak ordan da Sabahat Halalarına "yeni arabanız hayırlı olsun" demek üzere Kartal'daki evlerinden çıkıp Bayrampaşa istikamatene gitmeye çalışan çift dört saat trafikte mahsur kalınca delirdiler.



MEVSİMSEL GRİBE DİKKAT



Mevsimsel gribin ev, işyeri, kreş, okul ve toplu yaşanan diğer yerlerde kolaylıkla bulaştığını dile getiren Şahin, gripten hijyen kurallarına uyarak, dengeli beslenmeyle vücut direnci korunarak ya da grip aşısıyla korunabileceğini kaydetti. Ankara İl Sağlık Müdürü Selahattin Şahin, özellikle 65 yaş üzerindekiler, huzurevi ve bakımevlerinde kalanlar ile şeker, astım, kronik akciğer, kronik kalp-damar ve kan hastalığı olan kişilerin, yılda bir kez grip aşısı olması gerektiğini belirtti.

HER CİNSTEN TECAVÜZCÜ, TÜRLÜ ÇEŞİTLİ SAPIKLAR DİYARINA DOĞRU ADIM ADIM...

Filmlerdeki tecavüz sahnelerinden esinlenerek Ankara’da 6 kadına tecavüz ettikten sonra yakalanan Cengizhan Ö’nün 6 aylık hamile eşi, polislere "Onun çocuğunu doğurmak istemiyorum" dedi.Cezaevine götürülürken "Ben bunu hak ettim" diyen zanlı ise "gasp", "tecavüz" ve "yağma" suçlarından ayrı ayrı yargılanacak. (Hürriyet)





Kışkırtılan cinsellik, sabahtan akşama düzeyli ilişki ayrılmaları- başlangıçları... metropolün insan sıcaklığından uzak paragöz vahşeti, insanın insana yabancılaşması... bir yanda delilerin tepiştiği paranın su gibi aktığı rengarenk lüks hayatlar, diğer yanda önüne geçilemeyen yoksulluk, eğitimsizlik.... yani küresel refahın iki yüzü... Ve kaçınılmaz sonuçları...

28 Kasım 2007 Çarşamba

SONUNDA BU DA OLDU: BİR KEPÇE KENDİ İPİNİ KOPARDI

Su ve kanalizasyon borularını patlatıp elektrik ve telefon kablolarını kopararak dehşet saçmayı sürdüren kepçelerden birisi sonunda kendi ipini kopardı.
Yırtıcı Gourup'un belediyeden dağıttığı ihalaları gapıp Üzeyir Tomakioğulları Müteahhidlik ve Ayılık şirketine taşeron olarak devreden ordan da Şeyhmuz Guppak Makihina Pargı Hertürlü Kiralıh İnşahat Araci Müessesine aktaran organizasyon dün öğle saatlerinde Şeyhmuz Guppak Mahina Parkında önce çaycı olarak işe girip ardından Tozer Operadörü olmaya hak kazanan Cemal Surdudu'nun kaynıyla iddia kuponu konulu kavgasına sahne oldu. O hırsla dozerini kapan Cemal Surdudu önce kaynı Zekeriya Odunar'ın evini ardından akrabası Misbah Odunar'a ait "Misbahlar Nalburiyesi" ni yıktı. Avrupa Yakasının telefon kablolarını da kopartan Cemal bir de sirk çadırı altına aldı.
Yırtıcı Gourup İnternational Constr. Corp dan açıklama yapan bir yetkili, "olayla bizim ilgimiz, dozer operatörü genelde cahil, eğitim şart" dedi. "Biz hızzmet peşindeyiz, ihalaları hakkaden firmalar alıyor, denetleniyor." diye devam eden yetkili "Benim çocuklarım London da Sayns politik okuyor, dozer operatörlerini de okutmak lazım tabii" şeklinde konuştu.




DAHA ÖNCE METRO TÜNELİNİ DELMİŞLERDİ BU KEZ DE BORSAYI KEPÇELEYİP FİBEROPTİK KABLOYU KOPARDILAR:45 MİLYON DOLAR ZARAR

BIÇAKLI TABANCALI DEĞİL; DOZERLİ DELİLER VIZIR VIZIR DOLAŞIYOR


Wıreless Kardeşliği Facebook'ta Yüzyüze Gönül Gönüle


BU KEZ DE HİÇ BİRYERE GİTMEYEN KÖPRÜ HİZMETE GİRDİ

YENİ HİZMETE GİREN PARALI TIKALI YOLDAN SONRA ŞİMDİ DE HİÇ BİR YERE GİTMEYEN KÖPRÜ YAPILDI. TABİİ Kİ GEÇİŞ PARALI OLACAK.

Bu kez Alman Horsingen İtalyan Guruldi ve yerli katılımcı Yamyam Gourup işbirliğiyle dev bir konsorsiyum tarafından yapılan köprü için bir yetkili muhabirimize" Hızzmet ediyoruz ya eşekherif. Medeniyyet getiriyoruz. Hiç biyere gitmiyosa gitmesin. Hem siz niye dışarı çıkıyosunuz ki kardeşim. Oturun evde bize parayı verin gerisine karışmayın. Hadi len bas git!" şeklinde konuştu


KENDİLİĞİNDEN TIKALI YOL HİZMETE GİRDİ

BİR DE "PARALI YOL"...

Bin yıldır "Çözüm: Raylı Sistem, Denizden Ulaşım, Demiryolu, hatta içsu ulaşımı" diye bilimadamları basbas bağıra dursun, yenilemeyen mütahhid- kurnaz, açgözlü politikacı kliği Terbonni Kopereyşın, Yamyam Gourup işbirliğiyle yepyeni bir karayolu yaptı. "Yol açık değil, zaten açılsa da tıkanıyo belli bi süre sonra" diye konuşan dünyanın en zeki yetkililerinden biri, fazla açıklamaya gerek yok karayolu yapmak olsun diye karayolu yaptık, üstelik paralı yol olucak bu, gişe koycaz bi de başına, nasolsa kimsenin ses edebildiği yok, hadilan yürüyün " şeklinde konuştu.



TRAFİKTEN DELİREN YURTTAŞLAR KÖPRÜYÜ FELAN BIRAKIP DENİZDEN KARŞIYA GEÇMEYE BAŞLADI!


27 Kasım 2007 Salı

İLK TÜRK KOPYA KOYUNU KAYBOLDU! ARIYORUZ, ARIYORUZ AÇMIYOR...


Necip Aptioğlu

EN DAĞINIK ODA YARIŞMASI SONUÇLANDI!

Geçenlerde bir "En Dağınık Oda Yarışması" düzenleyerek dağınıklıkta iddalı bulduğunuz oda resimlerini çekip bize yollamanızı istemiştik. (Yandaki sütunda bulabilirsiniz). Gelgelelim Blogların Amiral Gemisi sel felaketine uğrayınca kaptan köşkümüz bu hale geldi. Ve kendimizi birinci seçtik. Tebrikler.


AYIN GÜZELİ

Bir selzede olarak hiç erotik bulmuyoruz, onu da ifade edelim. (BAG)

26 Kasım 2007 Pazartesi

Avustralya'da bir çiftin, çırılçıplak dünya evine girmesi, biz Blogların Amiral Gemisini sizler için "En Çılgın Düğünler top 5" yapmaya zorladı sevgili blogseverler.

İŞTE O DÜĞÜNLER


1. sırada Hayriye-Deniz İlkker çifti var. Her ne kadar, ilk bakışta herşey normal görünse de içeride yaşananları, genç delikanlının bünyesi kaldırmıyor, olmuyor nedense...

2. sırada talihsiz bir düğün var sevgili blogseverler. Damadımızın pek severek aldığı gelini, daha düğün gecesi Angelina Jolie ile aşk yaşamak istediğini haykırıyor. Şakası olmadığı açık değil mi...?


3. sırada da bir "eyvah abim" olayı var canlarım. Delikanlı daha flört etmeye niyetlenirken, genç hanımın abisine yakalanmamış mı! Gözler düğünde açılmış tabi. Sonu belli bu işin...

4. sıra "yabancı damat" Wolfgang'ın. Sünnet, söz, nişan, düğün bir arada olmuş. Gözlerinden okuyoruz mutluluğunu; "mutluyuuğğğuuuummmm"


Veee son yani 5. sırada bir "çıplak düğün" var blogaşıkları. 1999 loto milyarderi Asım Nuri Palay ile son nefesinde evlenen, yerli Anna Nicole Smith'in gerçek amacı bütün çıplaklığıyla ortada...? Evet ortada!
Allah bir yastıkta kocatsın diyoruz efendim, mutluluklar...
Necip Aptioğlu

HANGİSİNİN BİZİM MARGARİNLE YAPILDIĞINI SÖYLEMEYE GEREK VAR MI...

NİMETLE OYUN OLMAZ
Necip Aptioğlu

eşşşşşek traşı



Necip Aptioğlu

"var mı lan bi daha 'tavşan kanı' çay isteyen denyo?


OFİS TOSTU!


çirkin yoktur az votka vardır iyi de... ben hayatta "hala" demem buna...


boluya ilk kar törenle düştü


ne dokundu o kadar ööle




Diva Gene Küstü


Mozaikte De Dünya Rekoru Kıran Yine Türkiye Oldu

Ankara’da 3,5 milyon mozaiğin bir araya getirilmesiyle oluşturulan dünyanın en büyük “Piri Reis” haritası, resmi açılışı Aralık ayı içerisinde yapılacak “Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi”nin giriş katı zemininde yer alıyor. Yapımında kullanılan 3.5 milyon mozaik nedeniyle en çok parça kullanılarak yapılan en büyük harita kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabına girmesi için de resmi başvuruda bulunuldu. Prosedür gereği incelikle Guinnes Rekorlar Kitabı’nın Türkiye Bölge Temsilcisinin harita üzerinde ilk incelemeyi yapması gerekiyor. Bölge sorumlusunun olumlu görüş vermesi halinde ise harita, asıl heyet tarafından incelenerek kitabı girmeye değer görülüp görülmeyeceğine karar verilecek.

Ntvmsnbc

BİR ÖNCEKİ REKOR 109 PARÇAYLA YUNANLILARA AİTTİ… GEÇTİK ONLARI HAL BÖYLE OLUNCA, GEÇİCEZ TABİ
Yazan: Alper Atalan

25 Kasım 2007 Pazar

Paris Hilton’un Yaşam Koçuyla Görüştük, Bu Kızcağız Neden Böyle Diyerekten

BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ, YAŞAM KOÇU DOLLY PALTONA İLE TELEFONLA KONUŞTU

- Alo iyi günler, Blogların Amiral Gemisi’nden arıyoruz. Bütün Türkiye şu an sizi akıl hocalığı yapmış olduğunuz Sayın Hilton Hanımefendi ve ayrıca söyleyecekleriniz…
- Jude Law’la aynı tuvalette yakalanabilir misin? Fransız öpücüğünden fazlası lazım bana. Buram buram... Soluk soluğa arzusu. Şehvetengiz...
- Sayın Paltona, bizim skandal yani kendimizin tavsiye almasından çok biz doğrudan Paris Hanımın…
- NBC’de canlı bi röportaj. O ağlarken sen külodunu çıkart ikiniz herkesin önünde değişin. Rock star bulalım o da dilindeki hızmayı burnunuza yalatsın. Onu bulun bana, Marliyn? Makyajlı adam… Aha! Manson! Marliyn Manson!
- Dolly Hanım yalnız biz Türkiye’den ama durumumuz site olarak blog…
- Koyabiliriz. Asyalı yüzü ve vajen. Bikbükü’nde demirli yat direğinde zenciyle uygunsuz biçimde, hamileydi, çıpacıdan aldırdı tadında, bu mümkün fakat helikopterden sarksın göğüsleri. Ucu görünsün.

- Bakın sadece biz röportaj… Tavsiye bakımından diil de, gidişat kapsamında
- Tamam. Yatta dalınsın, su altında bikini sıyır. Gizemli kentin aşıkları. Narkoz etkili sarhoş hepiniz. Atlanseks. Herkes dalsın. Şnorkelden içinize sızsın.
Yazan: Alper Atalan

İnternet 2010 Yılında Bitiyor, Yalan Yok Uzman Uyarısı Valla

İnternet sistemine, kısa süre içinde 42 ile 55 milyar dolarlık bir altyapı yatırımının yapılamaması halinde, küresel internet sisteminin 2010'a kadar çökebileceği belirtildi. Teknoloji araştırmalarıyla tanınan araştırma şirketi Nemertes tarafından hazırlanan bir rapora göre, internet sistemine yapılan altyapı yatırımları yeterli değil ve acil altyapı yatırımı gerekiyor.

Hürriyet

Yazan: Alper Atalan

'Bugün Hiçbir Şey Almıyoruz!'

AA - İSTANBUL - Bugün 25 Kasım Dünya Satın Almama Günü. İlk olarak 1992'de Kanada'da kutlanan etkinlikleri Türkiye'de de 2002'den beri Tüketiciler Birliği teşvik ediyor. Genel başkan avukat Bülent Deniz, bu yıl da 'tüketim çılgınlığına bir gün ara vereceklerini' söylüyor. Birlik kampanya kapsamında konserler, alışveriş merkezlerinde alışveriş yapılmayan bölgeler oluşturulması, kredi kartlarının imha edilmesi gibi etkinlikler düzenlemeye çalışıyor. Deniz, "Geçtiğimiz günlerde açılan teknoloji marketlerinin ilk günündeki izdiham ve yağma, tüketim çılgınlığının ulaştığı noktanın ne kadar acınası ve tehlikeli olduğunu gösteriyor" diyor. Deniz, yağmalama noktasına ulaşan çılgınlık hakkında, "24 saat boyunca hiçbir şey almayarak tepkimizi sembolik olarak gösteriyoruz" diye konuşuyor.
Radikal
Bugün bişey almıyoruz canım...
Necip Aptioğlu

24 Kasım 2007 Cumartesi

Smallville’de Bu Hafta… Ya Sabırmen

Yazan: Alper Atalan

Mimimdeki Turka Çıktı Ortaya

Yazan: Alper Atalan

Telekom, Yurtdışından Grev Sözleşmecisi Getiriyor

Bir ayı geçen Telekom grevini tatlıya bağlayabilmek için Almanya Bremen’den bilişim ilitirtişim gurusu Dieter Ankersohn getirtiliyor. Herkesin bildiği gibi ünlü guru daha önce de Azerbaycan Telekomiyası grevine müdahale etmiş, “Çalışanların ek maaş istemlerini kontürlü sisteme bağlayın, konuşma bedeli artışına ek sabit ekleyerek ortak çarpan kadar ücret zammı eklensin” önerisiyle mevzuyu çözmüştü.

Yazan: Alper Atalan

Silikonlarına Rap Vokal Yaptırdı

Yeni Silikonlarıyla gündemde yer bulamadığı gibi “Çakma Popçu, Market Şarkıcısı, Ekstraların Gülü” polemiklerine de musallat olamayan ses şarkıcısı “Tuğçan” yeni albümü “Kovmalarına Gelsem Senin Kıyını”daki en bi hit parçası “Içıma Kaçınca Senin Insızın”ın nakarat bölümlerinde silikonlarından ses rengi desteği aldı. Tuğçan; “Hançeresindeki o billur şen kırıklarını kendimin kitlesi çocukluk aşkınca benimseyecek ümitlerindeyim” şeklinde yorumladığı silikonlarına halk konserlerinde sipsi de üfletmeyi düşündüğünü ima etti.

Yazan: Alper Atalan

Beyin Can Malkoviç

Yazan: Alper Atalan