31 Mart 2008 Pazartesi

Ekonomik Cinnet Mi? Finansal Fedakarlık Mı?

DÖRT AYLIK YAVRUSUNU DOLARA ÇEVİRDİ!!!
BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ'NE ÖZEL BİR RÖPORTAJ VERMEYİ KABUL EDEN, SPEKÜLATÖR ANNE FİRDEVS PARİTEOĞLU: “BEBEĞİM YTL’DE KALDIKÇA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYİP GİDİYODU... HİÇ Bİ KURUŞUNDAN PİŞMAN DİİLİM. BAG ARACILIĞIYLA TÜM AL SAT EĞİLİMİNDEKİ YATIRIMCI ANNE BABALARA SESLENİYORUM; ÇOCUĞUNUZU SEVİYOSANIZ ONU DÖVİZDE TUTUN... " ŞEKLİNDE KONUŞTU.

Alper Atalan

"Dağdaki Çobanın Oyu" Polemiği Devam Ediyor...

"EDEPSİZ CİVCİV!!!"

AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat, "Benim oyum nasıl bir çobanla eşit olur" diyen manken Aysun Kayacı'yı sert bir dille eleştirdi AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, “Benim oyum nasıl bir çobanla eşit olur” diyen manken Aysun Kayacı’yı sert dille eleştirdi. Adana’nın Ceyhan ilçesinde partisi tarafından gerçekleştirilen 28. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Fırat yaptığı konuşmada, halkı “teneke kafalı”, “karnını kaşıyanlar” olarak nitelendirenlerin bulunduğunu belirtti. Ve şöyle devam etti: “Türkiye demokrasi yolunda önemli süreçten geçiyor. Noksanlarımız yok mu? Var. Bu halkı teneke kafalı, karnını kaşıyanlar olarak nitelendirenler yok mu? Var. Her toplumda sapık var deli var. İçinden çıkmış olduğu halkı küçük gören civcivler var. Bu halk olmasaydı o civcivler yaşama imkanı bulamazdı.
Alper Atalan

"KÖKÜ BENDE" DİYO ADAM... "NASIL OLSA UZAR" DİYO...

Alper Atalan

Pars Barkoterör

Alper Atalan

DİVA'YA YENİ MÜCEVHER ÖNERİLERİ


KUDUZ MÜZİK'TEN YILIN ALBÜMÜ ÇIKTI

ŞİDDETİNDEN TAPANCALAR ESKİTTİM


* Cinnetin ne hoş, ne güzel dehşetin
* Gömdüm yarimi evreşe yollarına
* Mermi manyağı yaparım ben sevdiceemi
* Pisikopata bağladım çözülmüyor Mihriban
* Gerilim gerişelim tenhada vuruşalım

KIZIMIZ SUMRU İLE OĞLUMUZ CEVAT DÜNYA EVİNE GİRDİKTEN HEMEN SONRA


Eti Sütü Kılı Yünü Tüyü Bitti, Suyundan Götürüyolar Artık…

Ankara halkına taze portakal suyu içirmek için kurulan Belso A.Ş.’nin Genel Müdürü Çetin Cin ve yardımcısı Taner Özeş hakkında dolandırıcılık davası açıldı. İddianamede, iki yöneticinin şirketi 2 milyon YTL zarara uğratmaktan 2-7 hapsi istendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belso’da da ’dolandırıcılık’ skandalı patladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, meydan ve caddelere portakal sıkma üniteleri koyarak vatandaşa portakal suyu satan şirketi Belso A.Ş.’nin içinin, Genel Müdür Çetin Cin ve yardımcısı Taner Özeş tarafından boşaltıldığı ileri sürüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün saat 20.45’te yaptığı yazılı açıklamada, soruşturmanın 8 ay önce ihbar üzerine kendisi tarafından başlatıldığını açıkladı.

Alper Atalan

30 Mart 2008 Pazar

ÇOK AFEDERSİNİZ BU TUVALETLERE APIŞIP KALMAKTAN İHTİYACINI DA GÖREMEZ İNSAN.

ŞÖYLE Kİi:



Necip Aptioğlu

“Ne Günlere Kaldık!” Diye Boş Yere Gev Gev Etmeyin, Yarın Bi Gün Bunu Da Bulamıycaksınız…

KİRALIK ÖTENAZİ ALETİ

Ötenazi isteyene büyük kolaylık... Alman avukat ve eski siyasetçi Roger Kucsh, intihar makinesi icat etti. ‘Perfusor’ isimli aleti tanıtan Kucsh, “Makine, küçük bir motor ve kullanıcının damarına potasyum klorür zerk eden bir iğneden oluşuyor. Bu zehir ABD’deki idamlarda kullanılıyor. Kullanıcı, şırıngayı koluna taktıktan sonra düğmeye basıyor ve ölüm birkaç dakika içerisinde gerçekleşiyor. Aleti kiralık da veriyoruz” dedi.

Alper Atalan

“Yemeyin Yine Bizi” Dediğinizi Duyar Gibiyiz Ama Olay Aynen Bu

CEP TELEFONU SİGARADAN DAHA ZARARLI
Ünlü beyin cerahı cep telefonunun sigaradan daha zararlı olduğunu açıkladı. Tıp alanında çok sayıda ödül sahibi İngiliz beyin cerrahı Prof. Vini Khurana, cep telefonlarının sigaradan da asbestten de daha zararlı olduğunu ve kansere yol açtığını öne sürdü. Cep telefonu üreticilerine seslenen Khurana, cep telefonlarındaki radyasyon oranının mutlaka düşürülmesi gerektiğini savundu. Halka da "cep telefonlarınızı mümkün olduğu kadar az kullanın, mecbur olmadıkça kullanmayın" çağrısında bulunan Prof. Vini Khurana, hükümetin de acil önlemler alması ve cep telefonu üreticilerinin radyasyon seviyesini düşürmesini sağlaması gerektiğini ifade etti

Alper Atalan

ARKA SOKAKLARDA FELAN DEĞİL BASBAYAA YOL ORTASINDA NELER OLUYOR NELER...




29 Mart 2008 Cumartesi

- YİNE Mİ BONUS?
- YİNE DEMİYCEN, DEJAVU DİYCEN... DEJAVU!.. DEJAVU...

Alper Atalan

RTÜK’ten Çocuklara “Geleneksel” Oyunlar…

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), büyük şehirlerde artık unutulmaya yüz tutan geleneksel çocuk oyunlarını tanıtan bir film hazırlattı. RTÜK çocuk web sayfası ile Üst Kurul'un internet sitesine konulan filmde, seksek, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca, bezirganbaşı, topal karga”nın aralarında bulunduğu 20 oyun yer alıyor. Akıllı işaretler uyarıcı sembol sistemi, medya okuryazarlığı dersleri, çocuklar için internet güvenliği ve RTÜK çocuk web sitesi gibi çocuklara yönelik faaliyetler yürüten RTÜK, yeni bir çalışma başlatarak geleneksel oyunları tanıtım filmi hazırladı.
BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ” İLGİLİ SİTEYE GİRİP SİZLER İÇİN OYNADI… İŞTE LEVEL REKORLARI KIRAN TEST SÜRÜMÜ GÖRÜNTÜLERİ…

"SEKSEK"
"YAĞ SATARIM, BAL SATARIM"
"MENDİL KAPMACA"
"BEZİRGANBAŞI"
"TOPAL KARGA"
Alper Atalan

BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ DEV BİR KAMPANYA BAŞLATIYOR, DİYOR Kİ:

SABAH-KADIN PROGRAMLARINA HAFTASONU ARA VERİLMESİN, PAZARTESİ OLMUYOR Bİ TÜRLÜ

-Bence bu gerekli bi çağrıydı Vâmık Abi, tebrik ediyorum seni.

-Asıl ben seni tebrik ederim yavrum can-ı gönülden, böyle güzel barbunya pilaki yemedim ömrümde.

Necip Aptioğlu

"Üçer Üçer Doğurun" Söylemi Tekrardan Hortladı

Alper Atalan

İkilemde Mi Kalsak Ne?

"ÇEVRE İÇİN BİR SAAT KARANLIK EYLEMİ" İLE "BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİSİ" AYNI SAATE DENK GELİYO...

Alper Atalan

YAZ SAATİ UYGULAMASI BU GECE BAŞLIYOR...

Necip Aptioğlu

BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ "CİNNET MAHALLESİ"NDEN BİLDİRİYOR

Plüton'un açısı cinneti tetikliyor

ASTROLOJİ Uzmanı Oğuzhan Ceyhan, Türkiye’nin astroloji haritasına baktı. Halk içinde cinnete varan olayların artacağına dikkat çeken Ceyhan, bunu da Plüton gezegenin ülkemize kare açı yapmasına bağladı. Ceyhan, anne cinayetlerini örnek göstererek “Bunun gibi olaylar artacak. Dikkatli olmalıyız” dedi. Ekonomide ise 2008 yılında ciddi bir kriz beklenmediğini vurgulayan Ceyhan, dış kaynaklı bir krizin ise beklentiler dahilinde olduğunu vurguladı. Oğuzhan Ceyhan, Kapitalist ekonomilerin tüm dünyada sorgulanacağı bir döneme girildiğini söyledi. Ceyhan, öngörülerini şöyle sürdürdü: Sosyal kutuplaşma, devletin içindeki örgütlenme ve operayonları görüyoruz. Ülkede ciddi duygusal bir savaş başlayacak. Entellektüel bilgi ile doğmatik bilginin mücadelesini göreceğiz. Türkiye bir sınavdan geçiyor. (Akşam)





28 Mart 2008 Cuma

Hayırlı Cinnetler Türkiye…

SATIRI, BIÇAĞI KAPAN KATLİAMA UÇUYO…
YURDUN DÖRT Bİ YANINDAN PSİKOPAT SOSYOPAT FIŞKIRIYO!
Alper Atalan

YILLARDIR AÇIK BIRAKILAN ÇUKURLARA DÜŞEN YURDUM İNSANININ ZAMANLA YERALTINDA BİR UYGARLIK KURDUĞUNU BİLİYOR MIYDINIZ? iŞTE ÇUKURTOKİ SEMTİ.



BUNLAR İSE ÇUKURA GÖNÜLLÜ DÜŞEN KİMSELER. OOP AİLE VAR KOÇUM.


Vur Aysun, Vur!!!… Varoşlara Da Vur!!!

NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Aysun Kayacı’nın varoşlar olarak tabir edilen gecekondu semtlerinde ve fakir mahallelerde yaşayan insanlara yönelik sözleri Müjde Ar’ı adeta çileden çıkarttı. İşte programda geçen konuşmalar.

“DAĞDAKİ ÇOBANLA BENİM OYUM NEDEN EŞİT?”
Aysun Kayacı- Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, ’dağdaki çoban’la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba?"
Müjde Ar- O zaman en çok vergiyi veren 60 tane oy versin. Öyle şey olur mu?
“AYAKTAKIMININ İKTİDARA GETİRDİĞİ PARTİ”
Aysun Kayacı- Ama şu an sizin şikayet ettiğiniz şey, ayak takımının iktidara getirdiği partiden şikayet etmiyor musunuz?"
Müjde Ar- Hiç öyle bir şey söylemedik biz. Ayak takımı diye bir şey kullanmadık biz
Aysun Kayacı- Gecekondu diken, sonradan belediyelerin diploma dağıtır gibi tapularını dağıttığı gecekondu dikenle, kaçak elektrik kullananla ki bu yüzbinleri buluyor Türkiye’de; vergi kaçıranla niçin benim oyum eşit acaba?
Çiğdem Anat- Ama o elektrik parasını ödeyemiyor
Aysun Kayacı- O ödemiyor öyle gecekonduları dikiyor ondan sonra…
Müjde Ar- Ben seni bir gecekonduya göndereyim iki gün yaşa, bak ben gittim oralara...
Aysun Kayacı- Benim annemin ailesi de dışarıdan geldi. Geldiklerinde onlar da şu an dışarıda insanların yaptığı gibi iki tane gecekondu dikip akıllı ’köylü kurnazı’ derler ya, öyle bir yöntem deneyebilirlerdi. Benim anneannem de benim annem de çok çekti.
Müjde Ar- Ama insanlar büyük şehirlere karınlarını doyurmak için geliyorlar. En fazla kaçak elektrik Güneydoğu’da kullanılıyor. Ne yapsın insanlar? Hala Adıyaman’da mağarada yaşayan insan var Aysun... “ŞU ANDA OKUDUĞUM OKULUN PARASINI KENDİM ÖDÜYORUM”
Aysun Kayacı-
Doğruyu yapacaklar. Ben de çok ekonomik problem çektim. Çalışacaklar... Ben şu anda okulumun parasını da kendim ödüyorum.
Müjde Ar- Mağaraya alçıpan mı yapacak, dekoratör mü tutacak Allah aşkına.
Aysun Kayacı- Benim anneannem ne yaptıysa onu yapacak? Sonra bir siyasi parti gelip gecekonduların bilmem nesini verecek, odun verecek, kömür verecek. Ondan sonra da memleket Arabistan olacak, oldu yani...
Pınar Kür- Alıp oyu götürecek biz de burada kafamızı kaşıyacağız. Çok doğru.
Müjde Ar- Sosyal politikalar geliştirilirse bunlara gerek kalmaz.
Alper Atalan

NAMVAN EFEM’DEN KLİP SAVUNMASI: “GENÇLER SAVAŞMASIN, SEVİŞSİN”

Number 1 TV kanalı, "erotik klip" yayınladığı suçlamasına karşı, savunmasını 1968 kuşağının "Not war, make love" sloganından ilham alarak "Gençler, savaşacaklarına sevişsinler" sözleriyle yaptı. Kanal yönetimi, klip nedeniyle cinsel tahrik suçlamasına ise "İnsanlar 4 dakikada tahrik olmaz" diye yanıt verdi.

Alper Atalan

"KUŞAK ÇAKIŞMASI"

Alper Atalan

YALNIZCA MEDYANIN UZATTIĞI MİKROFONLARA YÖNELTTİĞİ KAMERALARA POZ VERİP SKANDAL YARATARAK "MARKA OLAN" PARİS HİLTON GÜNDE 1.000000 DOLAR KAZANIYOR

"- Günlük kazancınızın 1 milyon dolar olduğu söyleniyor, doğru mu?
- Para hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum ama doğru, galiba günde 1 milyon dolar kazanıyorum."





YOU TUBE AÇILDI. BLOGLARDA VE FACEBOOKTA SLAYT GÖSTERİSİ YAPMAKTA KULLANILAN SLİDE.COM SİTESİNE HALEN ULAŞILAMIYOR


GÜNAYDIIN SEVGİLİ BAG OKURLARI... ANA GECE HIRSIZ YAKALANMIŞ!


BU DA NEYİN NESİ LİSESİ…

“ÇANAKKALE SAVAŞI KARS’TA YAPILDI SANIYOLAR…”

Adana Valisi İlhan Atış, denetim için gittiği bir lisede öğrencilerin eğitim seviyesinin düşüklüğü karşısında şoke olduğunu söyledi. Vali Atış, adını gizli tuttuğu lisede öğrencilere yönelttiği sorulara karşılık aldığı cevaplar karşısında hayretler içinde kaldığını belirterek, şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamadığı söyledi. Atış, yaşadığı bu olayı şöyle anlattı:

“Lise 1 öğrencisine Adana’nın ilçelerini sordum. Sadece ’Seyhan, Yüreğir, Pozantı’ dedi. Herhalde Pozantılıydı. Lise 2 öğrencisine aynı soruyu sordum. ’Hatay, İskenderun, Tarsus’ diye saydı. Lise 1 öğrencilerine ’Çanakkale Savaşları’nı kim anlatacak’ diye sordum. Anlatan çıkmadı. Aynı soruyu lise 3’teki bir öğrenciye sordum, bilemedi. ’O zaman Çanakkale Savaşları nerede oldu? Çanakkale Savaşları Kars ile Erzurum arasındaki bir yerde mi oldu, yoksa Kars ile Sarıkamış arasındaki bir yerde mi oldu?’ diye şaşırtıcı bir soru sordum. Tartıştılar, karar verdiler; ’Kars ile Erzurum arasındaki bir yerde’ dediler. Lise 3’lere Türkiye’nin komşularını sordum, ’Yunanistan ve İran’dediler. O kadar. Başka yok. Bu korkunç bir şey. Okul müdürü ’Çocukları heyecanlandırdınız’ dedi. Bunun heyecandan olduğunu düşünmüyorum. Bundan böyle kaymakamlarımız okulları sık sık ziyaret edecek. Gerekirse İl Milli Eğitim Müdürü ile görüşülecek. Her gün 10 dakika çevremiz, ilimiz tanıtılacak.” (Vatan)
Alper Atalan

Arıycanızı Şimdiden Arayın, “Youtube”dan Sonra “Google” Da Kapatılıyo…

Youtube'nun ardından dünyanın en büyük arama motoru google'un da kapatılması gündemde. Google aramasında çıkan bir çocuk pornosu görüntüsü nedeniyle dava açıldı. Önümüzdeki günlerde google hakkında da erişimin engellemesi kararı alınabileceği belirtiliyor..

Vatan

Alper Atalan

27 Mart 2008 Perşembe

PTT’nin mektup atma kutusu anketi sona erdi

Mektup atma kutusu ve cihet dolaplarının yenilenmesi amacıyla açılan ankete yaklaşık 33 bin kişi katıldı. Mektup atma kutusu oylamasında en çok beğeni toplayan Selçuklu-Osmanlı dönemi mimarisinden motiflerin yer aldığı tasarım 5854 oy aldı. (Ntvmsnbc)