İsviçre’de bir restoran sahibi, müşterilerine yüzde 75 oranında anne sütü katılan ‘spesiyal yemekler’ menüsünü zenginleştirmeye hazırlanıyor.
Bir anda İsviçre’nin en tartışmalı lokanta sahibi haline gelen Hans Locher, sıradışı kararını, “Hepimiz onunla büyüdük. Niçin yemeklerimize katmayalım?” sözleriyle savundu.Locher, ilk olarak, yaklaşık yarım litre için 5.4 dolar karşılığında süt verecek kadınlar bulmak için yerel basına verdiği ilanlarla gündeme geldi. Anne sütünü ilk defa kızının doğduğu zaman tattığını söyeyen Locher, “Anne sütüyle gerçekten lezzetli şeyler yapmak mümkün. Ancak bozulmaması için her zaman biraz krema katmak gerekiyor” dedi...
Bir anda İsviçre’nin en tartışmalı lokanta sahibi haline gelen Hans Locher, sıradışı kararını, “Hepimiz onunla büyüdük. Niçin yemeklerimize katmayalım?” sözleriyle savundu.Locher, ilk olarak, yaklaşık yarım litre için 5.4 dolar karşılığında süt verecek kadınlar bulmak için yerel basına verdiği ilanlarla gündeme geldi. Anne sütünü ilk defa kızının doğduğu zaman tattığını söyeyen Locher, “Anne sütüyle gerçekten lezzetli şeyler yapmak mümkün. Ancak bozulmaması için her zaman biraz krema katmak gerekiyor” dedi...
(Tamamı İçin)Star