14 Kasım 2007 Çarşamba

ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ TÜYOSU ALAN HANGAR ÇİFTİ ŞİMDİDEN KUTLAMALARA BAŞLADI

Üçüncü Köprü nerden geçicek nası olucak tartışmaları sürerken Süha ve Nevra Hangar çifti Kudret eniştelerinin Ulaştırma Bakanlığında çalışan bi arkadaşından aldığı duyuma dayanarak kutlama çalışmalarına başladılar. Köprü ve bağlantı yollarının kendilerine ait dört tarlanın yakınından geçeceğini böylece tarlaların değer kazanacağını ileri süren Hangar Çifti daha şimdiden iki benzin istasyonu için teklif aldıklarını, bir hipermarketler zinciriyle de temas üstüne temas kurduklarını söylediler.

KUDRET ENİŞTEYE DE DÖRT ÇEKER CİP

Nevra Hangar ilk iş alt üst çene porselen yaptırtacağını, kocasının silikona sıcak bakmadığını söylerken, Süha Hangar kendilerinin yanısıra Kudret Eniştelerine ve Kudret Eniştenin tüyo getiren arkadaşına birer siyah dörtçeker cip alma konusunda karı koca aynı fikirde olduklarını söyledi.

ELTİ SAYNUR HANIM BİLEZİKLERİNE KAVUŞACAK

Nevrâ Hanım, eltisi Saynur Hanım'dan çocukları sünnet ettirirken dört bilezik borç aldıklarını Saynur Hanım'ın bunu ikidebir kafalarına kaktığını belirterek "Köprü bizim ordan geçip de arsaları satınca iki kolunu da bilezik kaplıycam o karının, ister koluna taksın ister dötüne soksun bilezikleri" dedi.

OLAYLAR GELİŞİYOR

Süha Bey duruma müdahale ederek "Çok içtin Nevrâ ağzından çıkanı kulağın duymuyo" diye çıkışınca Nevrâ Hanım "Arsalar benim babamdan kaldı davar, sen ne karışıyosun istediğim gibi içerim de konuşurum da" diye beklenmedik bir cevap verdi. Muhabirimizin araya girmesine fırsat kalmadan karısına tekme tokat girişen Süha Hangar içerden tabancasını almaya gittiği sırada muhabirimizle Nevrâ Hanım evden kaçtılar.

TAKSİYLE TAM GAZ!

İzlerini kaybettirmek için derhal taksi tutan ikiliden Nevrâ Hanım, muhabirimizi Blogların Amiral Gemisi Önünden geçerken indirdikten sonra taksiyle yola devam etti. Daha sonra taksiyi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde "kusucam" diye durdurduğu ileri sürülen talihsiz kadın çevredekilere "Bu da o İpne Süha'ya ders olsun, bana el kaldırmıycaktı, Allah onun belasını versin" diye haykırdıktan sonra gözlüklerini çıkarıp kendini boğazın serin sularına bıraktı... Nevrâ Hanım evli ve 2 çocuk annesiydi, orta derecede İngilizce biliyordu. Ulan habere bak be, uydururken biz bile bi tuhaf olduk.




Necip Aptioğlu