2 Kasım 2007 Cuma

Condi'nin Ziyaretinden Notlar

Haberi Haber İçün Hakça, Tarafsız, Az Yağlı ve Üzerinde Yoğurt Gezdirilmiş Yapmayı prensip haline getirmiş Blogların Amiral Gemisi Uçaktan İndiği Andan İtibaren Condi'yi Dakika Dakika İzledi.

* Demir Leydi uçaktan indiğinde bordo tvit bir takımın altına kahverengi babet ayakkabılar giyerken tayyörünün altında ise siyah üzerine kırmızı kırçıllı ve göbeğe doğru degrade mavi açılan uzun kollu kaşmir bluz dikkat çekiyordu.
* İner inmez Dışişleri Babacanıyla görüşen Condi uçakta kendisine verilen kumanyadan artan yabanmersinli kekle kolonyalı mendili Bakana armağan etti. Heyecanlı, nobran ve dobranın altına bu kez kısa konçlu süet çizmeler giydiği dikkatlerden kaçmadı. Saçları ise uçlarda hafif kırık olmasına rağmen ahenkle dans ediyordu, dudakları hafif nemli ve aralıktı, burun deliklerinden anlaşıldığı kadarıyla kısa sık nefesler alıp veriyordu.
* Uçakta ayakları üşüdüğü için Omahalı Halası Klara Watkinson'un elceğiziyle ördüğü yün patikleri giyen Demir Leydi bir ara Sinsinati li sekreteri Ceklın Sombar'dan kendisine ait laptopu getirmesini istedi. Laptopu gelince basın mensupları Kondi'nin dünyanın patroniçesi olsa bile önce kadın olduğunu düşünmekten kendilerini alamadılar. Zira laptop Condi için özel üretilen Mikrosoft Janjan işletim sistemiyle çalışan, peluş ağırlıklı şirin bişeydi. Condi derhal laptopunu açıp facebooktan Bush'a İstanbul Hatırası olarak osmanlı pokesi ve midye dolmayla beraber Halayperest Uygulamasına üye olmak için çağrı yolladı.





* Amerika'nın iki numarası Condi'yi kendi gizli servis elemanları aynen filmlerdeki gibi korudular. Damlarda keskin nişancılar, "lanedolası sorumluluk bende, hayır dostum bende" diye tartışan karagözlüklü kulaklıklı ve yabanmersinli donutla kahve müptelası ajanlar şık ve zariftiler. Kondi'ye özel mönü olarak "mahuta çorbası, zerde pilavı ayva hoşafı ve yarım baş ikram edildi. İçecek olarak Kuzuluk Maden Sodasını tercih eden Demir Leydi tuvaletini ise güvenlik gereği bir ajanın bileğine zincirli çanta şeklindeki özel wc ye yaptı.