13 Kasım 2007 Salı

Hollanda’ya Evlilik DNA Vizesi İçin Başvuran Olursa Haberimiz Olsun, Kıyak Geçicez De…

Hollanda yabancı evliliklerde DNA testi istiyor. Geçtiğimiz yıl Mart ayında uygulamaya konulan ve uyum sınavı adıyla yabancıları erotik soru testlerinden geçiren yasa kapsamı genişletiliyor. Hollanda hükümeti, geçtiğimiz yıl Mart ayında uygulamaya koyduğu ve ‘uyum sınavı’ adıyla ülkeye gelecek yabancıları erotik soru testlerinden geçirdiği yasanın kapsamını genişletiyor. Özellikle Türk ve Faslıların aile birleşimini engellemeyi amaçlayan yasa tasarısına göre, evlilik yoluyla Hollanda’ya gelecek çiftlerde DNA testi ön koşul olarak öne sürüyor. Kısa adı VVD olan Liberal Parti’nin hazırlayıp Meclis’e sunduğu tasarıda, yakın akraba evliliklerin yasaklanması öngörülüyor. Yeni evli çiftlere uygulanacak DNA testinde akraba oldukları belirlenenlerin oturma ve çalışma izninin iptal edileceği bildiriliyor. Akraba evliliklerinde yaş sınırının en az 24 olması istenen tasarıda, yılda 300 bin olan yabancı evlilik sayısının 5 bine düşürülmesi gerektiği iddia ediliyor.

Ntvmsnbc

BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ KROMOZOM VİZESİ İÇİN GEREKEN BELGEYİ SUNUYOR OKURLARINA, ARKALI ÖNLÜ FOTOKOPİ ALABİLİYOSUNUZ BUNDAN

AYRICANA 32. GUANİN VE 72. ADENİN PEPTİD BAĞLARI ARASINDA MUTLAKA Bİ BIYIK GEN KODU GÖRMEK İSTİYOLAR SINIRDA (BEYLER İÇİN GEÇERLİ TABİ, EH YANİİİ)


Yazan: Alper Atalan