26 Kasım 2007 Pazartesi

Avustralya'da bir çiftin, çırılçıplak dünya evine girmesi, biz Blogların Amiral Gemisini sizler için "En Çılgın Düğünler top 5" yapmaya zorladı sevgili blogseverler.

İŞTE O DÜĞÜNLER


1. sırada Hayriye-Deniz İlkker çifti var. Her ne kadar, ilk bakışta herşey normal görünse de içeride yaşananları, genç delikanlının bünyesi kaldırmıyor, olmuyor nedense...

2. sırada talihsiz bir düğün var sevgili blogseverler. Damadımızın pek severek aldığı gelini, daha düğün gecesi Angelina Jolie ile aşk yaşamak istediğini haykırıyor. Şakası olmadığı açık değil mi...?


3. sırada da bir "eyvah abim" olayı var canlarım. Delikanlı daha flört etmeye niyetlenirken, genç hanımın abisine yakalanmamış mı! Gözler düğünde açılmış tabi. Sonu belli bu işin...

4. sıra "yabancı damat" Wolfgang'ın. Sünnet, söz, nişan, düğün bir arada olmuş. Gözlerinden okuyoruz mutluluğunu; "mutluyuuğğğuuuummmm"


Veee son yani 5. sırada bir "çıplak düğün" var blogaşıkları. 1999 loto milyarderi Asım Nuri Palay ile son nefesinde evlenen, yerli Anna Nicole Smith'in gerçek amacı bütün çıplaklığıyla ortada...? Evet ortada!
Allah bir yastıkta kocatsın diyoruz efendim, mutluluklar...
Necip Aptioğlu