22 Haziran 2008 Pazar

“CANDEŞEN APLA” KREŞ HİZMETLERİ İFTİHARLA TAKDİM EDER… ÇOCUĞUNUZ “TIRT KUZUSU” OLSUN MU?... HAAA, OLSUN MU!!!

YARAMAZ, KABINA SIĞMAZ, HİPERAKTİF NEYİNİZ VARSA GETİRİN MUMA ÇEVİRİP ŞAMDANA DİKİP GERİ VERELİM!!!

* Candeşen Apla diyor ki; “Daha konuşmasını sökemeden küfrettirelim; Tay tay yürümesini bilmeden soyulucak üçüncü katın balkonuna zıplattıralım, Saçı çıkmadan ağarttıralım, Bıyığı çıkmadan büktürelim”
* Candeşen Apla diyor ki; “Biz de çocuk büyüttük, biliriz… Daha 12’sine gelmeden yoldan sapıyolar, lafı sözü bilmez oluyolar… Burda… Yuvamızda 3 yaşında alemlerle tanışsın bıkkınlık gelsin. Kuru sulu ne varsa 5 yaşında alayını gömelim gına gelsin. Karı kız koli ne varsa 7’sinde komplesine dalsın piçlik, uğursuzluk, adilik, buştluk ne varsa tatsın yaşasın ondan sonra hepsine birden tövbekar olsun”
* Candeşen Apla diyor ki; “Altı aylık atölye programımda kocanı da alır tatile gidersin, kafanı dinlersin. Çocuk sen gelene kadar her yolun yolcusu olur geldiğinde işini büyütür, bankadaki hesabını ikiye katlar, kapına Porşe’yi, gardırobuna takım takım elbiseyi dizeler. O saatten sonra da mızıldarsan, vır vır edersen gel yüzüme tükür zaten”
* Candeşen Apla diyor ki; “Atölye programı garantili… Hem iki dil bilen kolpacılık yapıp dötünü yiyim ayağına yatabilen… Hem pileysteyşını kıvıran hem de araba faresi olan… Hem salon terbiyesi görmüş hem de sokak aralarına emanetsiz dalabilen… Kaç bebe var soruyorum sana? Burdan olmadı senin taraftan yırtar, senden olmadı benden yırtar”
* Candeşen Apla diyor ki; “Pişman olmazsın!”
Alper Atalan