21 Mayıs 2008 Çarşamba

BAG HALKA İNDİ VE SORDU SORUŞTURDU… VERDİ VERİŞTİRDİ…

“550 MİLLETVEKİLİ VAR AMA BİR TEK FATİH TERİM VAR” TARTIŞMASINA SİZ NE DİYOSUNUZ KUZUM?

RAŞİT DELAKUPAMUNDOĞLU (32- SEVGİ SELİ TEST OPERATÖRÜ)
“550 bölü 50 eşittir 11. Yani yedekleri saymazsak. Artık bi tane top var. Dört bayrak var. İki de yan hakemlerin elinde, eder altı bayrak. Şimdi yedeklere dönelim. Kulübede 8, iki kulübede 16 eder. Altı bayrağı ekleyince 24. 11’le tekrar çarpıyorum. 264 ediyor. İlk hesapta elliye bölmüştük, şimdi de ekleyelim. Eder 314. Eee, 59 kale arkası, 59 maraton, 59’ar tane de sosyete tribününden say. Dört çarpı 54. Etti mi sana 236… Şimdi ilk hesaba geri dönelim. 236 artı 314 eşittir 550… Demek ki hesap doğru… Hoca da milletvekilleri de doğru… Demek ki problem yok, yani vardı da biz çözdük bitti gitti”

BELEMİR SAPSAĞAN (27- İŞSİZ. ARKA SOKAK CLUBBER’I)
“Şahsım adına söylüyorum. Normal bi halka çoban denmesi beni çok irrite etti. Yani bissürü koyunu olan, gereğinde kalkıp buraya geldiğinde tiko parayla ice on the rocks içkisini söyleyebilen koskoca bi adama ayak takımı denmesi çok çirkin bişey. Kendisini 550 kere kınıyorum o zaman. Olabilir bi tane Fatih Terim vardır. Ama çoban bambaşka bi konsept, anlatabiliyo muyum şu durumda?”
EMRULLAH ORMAHANGAZİ (PUFİDİK BABA ANAOKULU SERVİS ŞOFÖRÜ)
“Bunların hepsi gündem saptırtma. Başbakanımız bile Kraliçe’nin yanında Hakan Şükür’e “Milli Takıma çağrılmadın da buraya mı rezervasyon ettirdin kendini” diyebilmiş bir siyasi ortama gebeyiz şu zor günlerimizde. UEFA finalini oynayan Fatih Tekke’nin ismine dikkati çekmek istiyorum neden hasır ediliyor? Altıntop ikizleri siyaha boyayıp Makro Aryello gibi Brezilyalı kotasından mı oynatmak gerekiyor illa ki? Kaleye beni koysanız oynarım şu yaşımda, her mahalleden lisanslı sporcu bi insanımız var. 550’ye mi kaldık, tıkandık. Boş laflar hepsi”
COOLBOOM, ANGIEBOY21 VE DEEPTHROAT TUNA (TİNEYÇ. YURTSEREN KARDEŞLER)
“Bi tane bi tek biz varız. tuscowmagic.net sörvırında kime sorsan [ATeam] diye bizi gösterirler. İki yıldır sörvır birinciliğine oynuyoruz. Coolboom arkadaşımız iki gün önce Hintli bi heykırla Gorthhaland haritasında teke tek kapıştı ve Lizard büyüsüne rağmen dokuzuncu level’dan bi adamı ayıkladı. Parmaklar klavyede hızlı olduktan sonra sorun yok, yeter ki milli takım yapsınlar bizden. Biz her sene kupa getirecek kalkanları alabiliriz. Diye de düşünüyomuşuz filan…”
LİLYUM VE SEHERYUM ELTİLERİ (18 VE 18,5- DUDAK MANKENLERİ)
“Bence Emre çok yakışıklı. Aslında Seher Rüştü’nün de çok seksi olduğunu düşünüyo ama adam evli barklı birisi artık. Portekiz'den Ronaldo transfer edilirse en çekici milli takım bizimkisi olabilir. Eksiklerimiz de var. Arda saçlarını yandan ayırmasın, jöleyle dikebilir mesela. Alt yapıdan Mevlüt diye birini seyrettik ayrıca. Çocuk şu dakika jean reklamlarına çıksa yarından sonra podyumda… Ama yine de bi David Beckham çıkmadı tabi. Onun yeri bambaşkaydı aslında.”
Alper Atalan