9 Mayıs 2010 Pazar

GİZLİ KAMERA PUSUSU ÖYKÜSÜ

Kişi Başına Bir Yalnız Kitabı Boş Lakırdılar Bölümünden...



- Yanlışın vardır Kinyas, tamam benim o şarkıcı karıyla bi ilişkim, hatta ters ilişkim oldu ama olay yerinde bir kamera felan yoktu. Kimse “ekşın” yahut, “o pozisyonu bi daha alalım Tengiz Bey, şimdi siz gızı arzuynan belinden gavrayıp ifak ifak tahrig edin” filan demedi. Ben garıynan otelin lobisinde bir yimek yidim, yan masada oturanlardan birini bacağından vurdum, ondan sonra, yukarı odaya çıktık, kokoin aldık, ortamlar ısındı, ben verdim verişdirdim şargıcı karıya. Olay budur. Şimdi nerden çıkdı “porna film” felan.
- Pusu kurmuşlar Tengiz Abi sana, gizlice kaydetmişler işte. Bu gizli gameralar çıktı yiğidlik bozuldu zaten. Herkeş manyak gibi birbirinin filmini çekip gasasında saklıyo. Geçengün biz bile evde “Çocuğun sünneti” diye bir visiidii takdık, benim Şile’de bir otelde bir travestiynen çekilmiş porna filmim çıktı. 10.000 Euro paramı aldılar filmi silmek için. “Yoksa medyağya dağıdırız” dediler... Şimdi sana da en aşşa 100.000 Euro yazmışlardır. Parayı vermezsek filmi ortalığa salıverirler.
- Niye seninkine on benimkine yüz istiyorlar lan? Filmin uzunluğuna göre mi, yoksa afbuyur başga bir şeyimizin uzunluğuna göre mi değerlendirme yapılmış.
- Senin film sesli de o bakımdan abi. Üstelik ışık ve oyuncu yönetimi çok iyi kotarılmış, süpriz bir final, başarılı geçişler, eni konu özenilmiş bir çalışma. Filmi izledikten sonra seyirci koltuktan adeta kendiyle hesaplaşarak kalkıyor.
- Ne diyon yiğenim sen? Bi bok anlamadım. Doğru gonuşsana şerefsiz, dilimizi bilmiyon mu?
- Dilini biliyorum tabi abi. Filmde gördüm. Dogrusu çok iyi kullanıyorsun. Ön sevişmede dil kadan önemli bir şey yok derler. Ayrıca sen bayaa Taocu bir insanmışsın be Abi.
- Ulan gençliğimde Reyisali Abi“Bunlar Maocu, katli vaciptir” dedi diye altı tane çocuğu komando düğümüynen boğdum ben şerefsiz. Sen şimdi o porna filmde bakıp bakıp da beni Tao, mao ööle şeylere nası benzetiyosun, sıkarım kafana itoğlu it. De get topla çocukları, o şerfsizlerin mekânını basıp alacam ellerinden filmimi.
- Yapmayalım öyle şeyler be Abi. Bak infaz yasasından dışarı çıkdınız, bir top sakal bırakdınız, bir iş adamı oldunuz, bir sipor glübünde bir yönedici olma durumunuz var, bozmayalım şimdi bunları. Silah külah geride galdı öyle şeyler. Memleket bir zaman bir oyuna getirildi, bitti artık. İnsan sevgisi şeysi... trendi... Anladabiliyo muyum. Halka hizmet... Beyle şeyler... Yani demem o ki, “Dan dun” diye fırlamıyalım ortalığa, tezgâh bozulmasın.
- Yaa nabacam, paşa paşa verecem mi lan yüzbin euroyu? Dop sakal bırakdıysak hepten yavşak mı olduk? Olmaz ööle şey, gidip dümdüz edecem o gizli gameracı şerefsizleri. Eyle şeyler yapacam ki “Kurtlar Vadisi”ndeki infaz sahneleri benim ettiklerimin yanında bir bebenin doğumgününde çekilmiş vidyo gasedi gibi masum galacak...
- Akıllı ol Tengiz Abi.
- Lan dilime hayran galmışsın ama aklımı görmedin. Çıkmamış tabi o şerefsiz filmde. Bende bi akıl var, gafamın içinden çıkarıp da masaya goyabilsem dodağın altı kerre uçuklar!
- Estagfurullah Abi, demem o değil. Yani başka yolları da var bu işin. Biz de garşı tarafın resinin bir videosunu çekeriz, takas olur. Kimse kimseye dokanmaz. Bu işler böyle dönüyo artık, herkes birbirinin gasedini saklıyo elinde. Sen şimdi bi “he” de. Gönderelim çocukları 35 milimetrelik bir gamera, komple bi ışık seti, dolly, efendime sööliyim cimicip ayağı, şaryo felan alsınlar bi koşu...
- Onlar ne lan. Uranyum işine girdim çıkdım bu gadar karışık laflar geçmiyordu. Bi araba paradır şimdi o dediklerin. Bizim çoculardan birine yüzelli euro versem herifin yedi sülalesini öldürür ayrıca üstüne hediye puanı kazanırım.
- Abi diyorum sana rikse atma temiz maziini. Şurda Fitbol Federasyonuna yuva yapmış, bir iş adamı, bir gulüp başkanı şeklinde gözüküyorsun. Tetikçi öter bilmem ne olur, yazık olur nâmımıza. Hem biz bu aldığımız alat edevatı bi kere kullanmıycaz ki. Dedim işte, herkeş birbirini tuzağa düşürüp porna filmini çekiyor. Allahın günü lazım bize bu kamera felan. Gel sen şu işe bir “he” de.
- He...

* * *

- Evet Kinyas, benim işaretimle beraber o kola şişesini alıp “Hımmm pek de güzelmiş, ben şimdi bunu alıp orama burama sokmaz mıyım, oh şönn” demek suretiyle, şişeyi ilgili yerine şeedeceksin... Işıklar, gamera, hazır mıyız... Evet, beş... dört... üç... iki... bir... gayıt...
- Ya Tengiz Abi, yapma gözünün yağını yiyim abi. Bak çoluk çocuğum var bu yaştan sonra böyle şişeyle filan...
- Bak hâla konuşuyo şerefsiz. Onu bana sırf kendi keyfin için bissürü gamera ışık alet edevat aldırmadan düşünecektin itoğluit. Hani ulan Sarı Vakkas’ın şarkıcı Ohnur Follaş’la porna filmini çekecektin. Adını “Vakkas Hakkında Herşey” koyacakdık, hani nerde film?
- İyi ama abi, çok daha çarpıcı bir senaryo çektim. Bak San Sebastian Film Festivalinde, Cannes’te, Toronto’da ödüller aldık... Napiim abi, başka çarem yoktu, ben aslında sinemacı olmak istiyodum, o yüzden karıştım aranıza. Bu alemde, orospu şarkıcılara albüm yapmak için harcadığınız paradan, sürmeyi bilemediğiniz kara jiplere, beslediğiniz tetikçilere, sadece osurup kıl dökmek için içine girdiğiniz altın musluklu mermer jakuzilere, nerenizden sokup yutacağınızı şaşırdığınız uyuşturuculara saçtığınız dolarlardan biraz almış oldum evet. Ama bu kendini yitirmiş, hayatın anlamını, magazin programlarındaki kara para vampiri salak karılarla adamların hayatına ulaşmak zanneden ülkemin insanlarına farklı ufacık bir ses duyurabilmek yaptım.
- Güzel gonuştun Kinyas’ım, aynalı laflar ettin allah için. Gelgelelim bu replik senaryoda yok. Ben şimdi senin laflarını hatırlatayım. Evet Kinyas, işaretimle beraber o kola şişesini alıp “Hımmm pek de güzelmiş, ben şimdi bunu alıp orama burama sokmaz mıyım, oh şön” demek suretiyle, şişeyi ilgili yerine şeedeceksin... Işıklar, gamera, hazır mıyız... Evet, beş... dört... üç... iki... bir... ekşınnn...