24 Şubat 2010 Çarşamba

İLİŞKİ UZMANI VE YAŞAM KOÇU SARI DOBRA LANBANU OHNUR: DÜNYA İLİŞKİ UZMANLARI KONGRESİ'NDEYDİM


Dünya ilişki, kendini sevme ve tüketim uzmanları kongresi Teksas'ta Dolores Plaza Oteli Kongre Salonunda toplandı sevgili ilişki tutkunları.
Dünyanın dört bir tarafından gelen ilişki uzmanları kongreye bildiriler sundular küçük minik tatlı sürprizler yaşadılar, otelden havlu çalıp açık büfede tereyağlı mısır ve Teksas Keçi Peyniri yediler, ilişki yaşadılar...
Ben de bu kısa tatil boyunca İlişki Uzmanı Wilfırıt. C. Simson'l a bi ilişki yaşadım. İki uzman olarak gerçekten de başarılı bir kısa ilişki yaşadık. Ben Wilfırıt'ın "Kadınları Anlamada Bin Önemli adım. Ölmeden Önce Yaşamanız Gereken 101 İlişki. Niçin Kendimize Aynakıç Bir Tekne ve Tek Motorlu Uçak Almalıyız. Aptallar İçin İlişki Kuralları" adlı kitaplarının Türkçede yayın haklarını aldım. O da benden "Dobra ve Sarı, Sevgiliye Yüz Küçük Sürpriz" adlı kişisel gelişim kitaplarımla, "Butik Otelde Füme Somon" adlı gri ve pembe kapaklı aşk romanımın yayın haklarını aldı.
Kongre süresince tam dokuz gün boyunca birbirimize emek harcadık, bitti. Ama güzeldi...

KONGREDEN KISA NOTLAR...

* Geçen yıl dünya genelinde bir tirilyon ilişki yaşandı. Yaklaşık 400.000 ilişki "Olası erken boşalma sorunu nedeniyle" geri çağırıldı.
* Bir milyon kişi uzmanların tavsiyesiyle küçük kırmızı iç çamaşırları giyerek ofiste partnırına minik tatlı bir sürpriz yaptı. Fotokopi makinasında apış arasını görüntüleyerek fantaazi yaptı ilişkiye renk getirdi. 750.000 kadın ilişkiye heyecan katmak için 4 trilyon kez saç modelini değiştirdi.
* Bu yılki ilişkiler boyunca 410.000 tektaş yüzük tüketilirken, angora, tüvit ve tiftik tüketimi liderliğini korudu. Üçlü priz ve baldo princi piyasası ise ilişkilerden her zamanki gibi onbinde dört oranında pay aldı. Küçük minik çikolata drajeleri, peluş oyuncak tüketimi katlanarak arttı. Çi va va cinsi küçük köpek talebi karşılanamadı. Otomotiv sektörü karacamlı dörtçeker jip saçtı...
* İlişki Sektörü estetik cerrahi sektörüyle el ele vererek geçen yıl boyunca dünya genelinde toplam iki milyar adet, burun kaldırma, baldır emdirme, gamze rendesi, saç ekimi, elmacık kemiği törpüsü, göbek kırdırma, gerdan söndürme, leğen ve pöçü kemiklerini gubardatma işlemi gerçekleştirdi. Bu yıl ilk kez, cidar beyazlatılması, kuku süblimleştirme ve pipi sündürme oprasyonu geçiren ilişkiciler yepyeni ilişki ufuklarına yelken açtılar, mutluluğu buldular, evrenle bütünleştiler.Emek. Sevgi.

İLİŞKİ UZMANLARINDAN ÖZLÜ SÖZLER DRAJE MOTTOLAR.

Wiskonsinli Yaşam Koçu İlişki Ve Kendini Sevme Uzmanı Clara Graham’ın kongre binasının rotundasında ünlü yazar Dan Brown'a dediği gibi:
“Eski ilişkiler tramboline benzer. Yaylanıp yeniden zıplarsanız bir süre sonra otomatik olarak zıplamaya başladığınızı hayretle göreceksiniz”

İlişki Koçu Marta W Obezson diyor ki:
“ İlişkideki beyaz yalanlar, albino sığırlar gibidir... Rengi beyaz olmasına beyazdır ama yine de iri, geviş getiren, büyükbaş bir hayvandır. Hayat yolunda onlarla beraber yürürken geriye baktığınızda üzerinde sineklerin uçuştuğu avuç avuç fışkıdan başka bir şey göremezsiniz”
Nebraskalı Yaşam Koçu Yolanda Simsın’ın ünlü Tolk Showcu Oprah Winfrey’in bir programında dediğine bakar mısınız:
“ Hiçbir ilişki için tam olarak bitmiştir denilemez. İyi bir ev kadını boşalmış yoğurt kaplarını asla atmamalıdır”

Sinsinatili ilişki ve kendini kendikendine sevdirme uzmanı Dona Dabıldabılyu Wilkınsın ise bakın ne diyor:
“ Şükran Günü hindisi yalnızca evdeki fırında pişer. Her erkek başkalarının garajına poker oynamaya gitse bile eninde sonunda evdeki hindiyle tereyağlı mısırı yemek için dönecektir”

Utah’ta yaşam koçluğu yapan Janet W. Bigdonut:
“İlişkiler, park yeri arayan arabaya benzer. Eğer park yeri yoksa araba yük olmaya başlar. O an, arabayı lanet olası bir hurdacıya verip presletmek, ya da Grand Canyon’a sürüp uçurumdan aşağı yuvarlamak, kurtulmak istersiniz”

Minesotalı ilişki ve kendini delice sevme uzmanı Yolanda Susan Wilfordson bakın ne söylüyor:
“İlişkinin olduğu her yerde bir manav vardır. Kimileyin o manavdan ilişkiye kivi taşırsınız, kimileyin şansınıza dört kilo sarı Ayoha Patetesi düşer. Önemli olam Ayoha Patetesi’nden partnerinin damağından tadı yıllarca gitmeyecek bir yabanmersinli donut yapabilmektir. Burada harcını kardığınız hamur, birliktelik, yabanmersini ise küçük tatlı şaşırtıcı sürprizlerdir.”

İlişki uzmanı ve yaşamlar koçu Klerıns W. Obezlerötesi:
“Tek başına aşk bir ilişkideki nalbur gibidir. Renkli dübellerden hangisinin sizin vidanıza uygun olduğunu Tanrı bilir. Oysa önemli olan elmas ucun duvara açtığı delikten başkaca bişey değildir”

Bir başka ilişki ve kendini sevme uzmanı Norah W Somerson bakın neyin altını çiziyor:
"Fanteziler ilişkinin şükran yemeği hindisi gibidir. Eninde sonunda o gün hindi yiyceğinizi bilirsiniz. Ama yine de onu heycanla beklemeden edemezsiniz”

İlişki Gurusu, Duayenler Koçu, Tamara Bradley ne kadar da güzel söylemiş:
“İlişkiler Disneyland’ın batı kapısındaki Şişman Afro Amerikan Güvenlikçi’ye benzer, girişte 47.5 dolar vermenin hüznüyle kendisine gülümsemezseniz, sizi direktman lanet korku tüneline sokar”

Aydaholu İlişki Uzmanı Yaşam Koçu Ve Bitki İnsanı Hoover Bayiisi Marta Allen’in dediği gibi:
“Fuck you!”
Bu aylık da bu kadar ilişkiseverler. Unutmayın, onarılamayacak ilişki yoktur, yaygın servis ağı ve orijinal yedek parça esastır. Esen kalın, ışık gözünüze girsin.

Mart Ayı Lmanyak Dergisinden Özetle