11 Mart 2010 Perşembe

BAG ÖZEL HABER: KİMLİĞİ BELİRSİZ MÜHİMMAT KAMYONUNDAN SONRA BİR GİZLİ İHBAR DA ASKERİ BANDONUN ZARARLI KORSAN MÜZİK ÇALMAK ÜZERE OLDUĞUNA DAİR.

(Bag Özel Habar Merkezi) Gün geçmiyor ki şahıs ya da şahıslar isimsiz ihbar telefonları ve mektuplarla memlekette gerilim dolu dakikaların yaşanmasına neden olmasın.
Bunlardan sonuncusu BAG Haber Merkezine bir alay bandosunun şehir merkezinde aniden korsan melodiler çalarak sivilleşme ve demokraasi yönündeki adımlara sekte vurmak ve moral bozucu yayınlar yapmak üzere hazırlık içerisinde olduğu yönünde bir ihbar telefonu oldu...
Merkezimizi konterli telefonla arayan şahıs ya da şahıslar eğer yayınlamaya kabul edersek bandonun nota kağıtlarına ait fotkopileri bize yollabileceklerini söylediler.
Editörümüzün "Lan git oğlum bi daha bu numarayı arama aile evi burası" şeklindeki uyarısına sinirlenen isimsiz ihbarcı kişi veye kişiler Editörümüz Muhsin Reçel'e "Az sivil ol lan cuntacı şerefsiz" dedikten sonra trombonla "Evreşe yolları " adlı eseri çalıp çalıp telefonu kapadı...