20 Eylül 2012 Perşembe

Ördekten sonra şimdi de inek!


Konya’nın Ereğli ilçesinde 80 yaşında bir kişi, bir vatandaşın ahırında bulunan ineğe tecavüz ettiği ve hayvan sahibini olayın duyulmaması için silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A.U. gece kontrol amacı ile girdiği ahırda 80 yaşındaki S.S’yi alt tarafı çıplak bir şekilde ineğe tecavüz ederken yakaladı. A.U. olay üzerine evinde bulunan damadı ile birlikte S.S’yi ahırdan kovaladı. İneğin sahibi A.U. sabah saatlerinde olayın duyulmaması için S.S. tarafından silahla tehdit edildi. Silahla tehdit olayı üzerine A.U. emniyete giderek S.S’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri S.S’yi yakalayarak gözaltına alındı. S.S’nin ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, silahla tehdit olayı ile ilgili tüfek şahıstan ele geçirildi. Hastaneden rapor alınan S.S. adli makamlara sevk edildi.

Öte yandan, S.S’nin kısa bir süre önce fuhuşa yönelik gelen ihbar üzerine evine yapılan baskında iki bayanla yakalandığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da da bir kişi ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılmıştı. (Habertürk)


ÇABUK KAÇ GÜLÜM BU TOPRAKLARDAN SENİ KRALİÇELER GİBİ YAŞATICAK YERLER VAR... BAŞKA BİR KİMLİKLE YENİ BİR HAYATA BAŞLA