21 Aralık 2011 Çarşamba

Televizyonda yamyamlık! Sunucular mum ışığında birbirlerinin etini yedi!..

Hollanda’da insan etinin tadını merak eden iki sunucu vücutlarından küçük bir parça et aldırdı. Daha sonra eti pişirip birbirlerinin “tadına baktı”.
Hollanda’da “merak edilen sorulara cevaplar arayan” bir televizyon programının iki erkek sunucusu, insan etinin tadını öğrenmek için canlı yayında yamyamlık yaptı. Dennis Storm ve Valerio Zeno, ilk önce küçük bir operasyonla kalçalarından et aldırdı. Daha sonra bu parçaları stüdyoda seyircilerinin önünde pişirip birbirlerinin “tadına bakan” ikili ülkede tartışma yarattı. İkili insan etinin bir özelliği olmadığını söylese de, tadının nasıl olduğuna dair bir yorum yapmayı reddetti. “Arkadaşının gözlerinin içerisine bakarken onun etini çiğnemek garip bir duygu. Sadece birkaç santimlik et parçasıydı ve artık bu yara iziyle ilgili güzel bir hikâyem var” dedi. Kanal yönetimi şikâyet telefonları üzerine seyircilerden özür diledi. (Habertürk)

OCAK 2012 LMANYAĞI LEZZET LALESİ'DEN ÇOK KISA




* Doğrusu hiç insan yemiş değilim. Açıkça söyliyeyim bir yamyam lokantasına verilecek tek yıldızım dahi yok. Ancak yiyen yer, damak onundur, isterse dinamit sokup patlatır, kendi bileceği iştir.


Gelgelelim, kendisini dünyanın tüm seçkin lezzetlerini tadmaya adamış vizyon ve gusto sahibi bir gurme olarak, merak etmiyor da değilim. Bu nedenle mailleştiğimiz yamyam gurme dostum Buhubu Tomba’dan bu yeme biçiminin adabını öğrendim. Örneğin bir yamyam gurme ana yemekten önce muhakkak bir cüce yiyerek antre yaparmış. İçecek olarak da zencilerle kırmızı, anglosakson ırkından beyaz insanlarla da beyaz şarap tercih edilirmiş. Dostum Buhubu, motosikletli kurye etinin yenmemesi gerektiğinin özellikle altını çizdi. Çünkü bütün gün kapı kapı dolaşan bu kimselerin etleri kaslı ve sert olurmuş. Buhubu’ya göre en lezzetli et çağrı bazı merkezi çalışanlarında bulunuyor. Kendisi “Bütün gün oturup telefonla oraya buraya bişey satmaya çalışan bu kimseler löp etli olur. Ayrıca dakka başı telefon açıp insanın beynini yedikleri için onları hatır hatır ısırıp yutmak adaletli ve intikamsever bir damağın en büyük zevki olacaktır” diyor... (Ocak Lmanyak)