4 Ekim 2007 Perşembe

Emesen’in Bu Yeni Yüz Görümlüğü Hizmeti Account Sahibi İnsanın Ağzını Kulağına Vardırır

MSN’de Webcam kullanırken kendi görüntüsünü yayınlamaktan sıkılanlara müjde. Kendi sanal yüzünüzü yaratabilirisiniz. Nasıl mı? Hyundai’nin tüketici elektroniğinde Türkiye’deki tek distribütörü olan Sönmez AGB’nin ilk kez CeBIT Biişim Euroasia fuarında tanıttığı Trand marka Webcam internette kendi sanal yüzünüzü yaratma imkanı sunuyor.

Hürriyet

KARŞINDAYMIŞÇASINA CHATTİRİRKEN ŞAŞA DA KALINACAK… İŞTE BETA VERSİYON MENÜ


1) ORTAMLARIN KOMPLE MAYMUNUYUM SEÇENEĞİ

Herkesin böyle ortama girer girmez içeriyi sıcacık yapan, pozitif enerjili bi tanıdığı vardır ya hani işte onların logo takınmış hali gibi düşünün. Düşündünüz mü? Alın onu yirmiyle filan çarpın işte o adam yaaa… O adamların tastamına aynısı gibi alın siz

2) TREND GÖTÜR HOŞ GÖTÜR GÖMÜ GÖMÜ HEEEEY

Listende bunlardan yoksa zaten sen bitiksin. Her tip kapı olsun kilit olsun anahtar bu karakterlerde olduğu için el etek veyahut da başka bişey olsun öpüceksin o bakımdan elinin altında bi tane durmasını da şeydiceksin. Eh artık eşek de diilsindir.

3) ANAN VAR MİDUR ÇABAN MİDUR, SENİ BANA METHETTİLER ASLİ VAR MİDUR?

Aslı’yı bilemem ama bunlardan varidur. (Eeee Emin dilim Köstebeğim esprisi yapılınca gülünüyo ama) Türkü konseptinden ayrı olarak dert alır bu adamlar. Stres dağıtır örneğin. Sevgilinden ayrıldın, kötü not aldın, işyerinde bunaldın… Bunlar olduğunda yolla bi mesaj sana “Hayat şöyle dostum, sevgi bir şu babacım, satılmış kişiliklerin kimliğinde makineleşen toplum” diye elektiriğini alır. Fazla abanma bu yolla borç taktıkları, hatun kaldırdıkları vakadan hayriye.

4) PUSULARIN SENSİZLİĞİ
Tek laf edicem uzak dur. Nedenini sorma işte, uzak dur dedim ya sana. Ya uzak dur dedik ya. İyi abi madem kaşınıyon, saplar taam mı! Nasıl saplar mı? Basbayaa saplıyo adamlar. Ya uzatma bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz işte. Yok abi sadece bıçak diil ne bulursa saplıyolar bunlar. Uzatma abi…



5) ŞİZOŞİK PAROFREN TİP LOGOSU

Bölünmüş hesap, pervasız kayıtsız kullanıcı. Bulaşsan bulanır, bulaşmasan bunarsın. Bunalırsın. Burar. Bulunursa burkar… Bak yaklaşma dedik ya, daha lafını ederken sarıyo adam.



6) ILIMLI

Diji derviş modellemesi. Ne reel dünya ne sanal dünya varsa yoksa öbür dünya düsturundaki kişi referansı. Demekle bitseler iyi, oldun mu olursun.

Yazan: Alper Atalan