4 Ekim 2007 Perşembe

Hormondan Kanserojen İlaç ve Gübreden Genetik Müdahaleden Bıkan Doğa Bize Bişe Anlatmaya Çalışıyor Zannedersem

Gezegenin içine zıçmaya and içmiş vahşi kapitalizmin bazı global kazmaları soluduğumuz havadan yediğimize içtiğimize kadar herşeyi daha satışkan hale getirmek için kanserojen maddelerlerle zehirliyorlar.. Bazan aşırı hormonlu bir domates, bazen genleriyle oynadığınız iri bir karpuz, irileşsin diye türlü çeşitli kimyasalla semirttiğiniz muzlar, elmalar... Ara sıra dikkatle bakıyo musunuz onlara, size bişe anlatıyor gibiler.


















O k u r Y o r u m l a r ı
Şaka gibı yağ. Fotoşap bence bunlar. Öyle domates olmaz. Hormon dediğimiz şey kötü bir şey değil bance. Hepimizin salgı bezleri var. Madem ki aynı topraklarda yaşıyoruz kardeşiz diyorum ben. Gereksiz böyle şeyler.
Cosmopolice 21
Cosmopolice 21 dostuma katılıyorum. Bunlar çeşitli hile oyunlarıdır. Çifçinin kabzımalın ekmeğiyle oynuyorlar ki onlarınkini yemeyi bırakıp organ tarımı dedikleri şeyleri satılsın. Bu millet bu oyunu yutmaz beyler. İnsan hasta olunca ilaç almıyor mu, domateze ilaç verilse ne olacak. Geçin bunları.
Rüzgarın Oğlu
Türkiye nereye gidiyoğr
Sweetgirl 44
Gene bilmediğin birsürü şey var Rüzgarın Oğlanı! Bugün Amarikada kimse çocuğuna kanser olmasın diye hormon yedirtmiyor. Laf olsun torba dolsun deye akıldan kafadan laflar söylüyorsun. Sen ve senin gibiler birşey biliyorsunuz da sanki.
Kumpir
SANA KEMİK ATAN OLDU MU ŞEREFSİZ. KUTSAL ÇİLE BİTİNCE ÖFKEM GAZABIM OLACAKDIR!!!
Rüzgarın Oğlu
Gençler tartışmayalım. Bu platformda dostluk ön plandadır. Heryeri hormon yapsalar bizim yüreğimize Dokanamazlar.
Halo