4 Ekim 2007 Perşembe

Tamamen Türk Mühendis İşçi ve Aşçısının Emeğiyle Üretilen %100 Yerli İlk Dev Lahmacun Hizmete Girdi





BATI YILLARCA DEV HAMBURGERLER,
MEGA BOYUTLARDA YABAN MERSİNLİ DONUTLAR YAPARKEN BİZ SEYİRCİ KALDIK. AMA ARTIK TÜRKİYE BİR BATI ÜLKESİ VE BİZ DE BAŞARDIK.
DEV LAHMACUNUN AÇILIŞINI GÖRENLER BU AZME VE TEKNOLOJİYE HAYRAN KALMAKTAN KENDİLERİNİ ALAMADILAR




İŞTE O GURUR LAHMACUNU: Tam 775 metrekare büyüklüğündeki lahmacun için 100 usta 2 gün çalıştı kıyması için dört dana kesildi 6 ton domates ve biber ezildi.

O K U R Y O R U M L A R I:

İstenince oluyormuş.

Veysi Takoz

Yıllarca böyle bir lahmacun yapılamamasının nedeni bizim futbol bilim ve teknikteki başarılarımızı çekemeyenlerin engellemesiyle oldu. Ama artık bu millet bu oyunları yutmuyor beyler. Gurur tablosuyla gurur duyuyorum.

Rüzgarın Oğlu

Türkiye nereye gidiyorğ?

Sweetgirl 44

Peynirli gurur tablosu bekliyoruz aslanlar.

Superengiz