11 Ocak 2010 Pazartesi

GAZETECİ KADINA TRAFİK MAGANDASI SALDIRDI

Trafik magandalarının son mağduru Gazete Habertürk muhabiri SedefŞenkal Demir oldu. Demir, cuma akşamı oğlunu yüzme kursundanaldı. Beraberinde bir yakını da bulunan Demir, özel otomobiliyle evinedoğru yola çıktı. Üsküdar Mahir İz Caddesi’ne geldiğinde, önünde park etmek için duran otomobili, sinyal vererek geçmek isteyen Demir’e arkadan gelen34 GV 1608 plakalı otomobilin sürücüsü Aydoğdu Şener, art arda korna çaldı. Ardından camı açıp yanındaki sevgili Bahar Ateş’le birlikte ağır küfürlersavurmaya başladı. Demir ise tepkisiz kalıp yoluna devam etti. Ancak Demir otomobiliyle Capitol Alışveriş Merkezi’nin önündeki ışıklarda durduğunda Şener’in küfür ve hakaretleri devam etti. Buna tepki gösteren Demir ummadığı bir magandalıkla karşılaştı.
RAPOR ALDI
Otomobillerinden inen iki sevgili, Demir’i, oğlunun gözü önünde saçlarından çekerek otomobilinden indirdi ve park halindeki bir otomobilin üzerine iterektekme tokat dövdü. İkili daha sonra otomobillerine binip kaçtı. Vücudunda kas zedelenmeleri olan Demir, Haydarpaşa Numune Eğitim ve AraştırmaHastanesi’nden aldığı raporla Doğancılar Polis Merkezi’nde saldırgandan şikâyetçi oldu.
SERBEST KALDILAR
Trafik magandası, bir medikal firmasında çalıştığı öğrenilen Aydoğdu Şener,cumartesi sabahı sevgilisi Ateş’le birlikte gözaltına alındı. Şener, görgü tanıklarının anlatımlarına ve MOBESE kayıtlarına rağmen suçlamayı kabul etmedi. Şener ve sevgilisi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Soruşturma evrakı ise Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi. Gazete Habertürk