31 Aralık 2007 Pazartesi

DİRENMEYİN ULAN! BU BİLİMSEL BİR HAKİKAT 3 TANE SAP BU BLOGLA NEYE UURAŞIYORUZ HİÇ Mİ GAZETE OKUMUYOSUNUZ? AL GENE YAZMIŞ GASTE...

Kadınlar neden komik erkek seçer?
Bugüne kadar kadınların kalbini çalmakta esprili erkeklerin çok daha başarılı olduğu görüldü. Türkiye’de de ünlü komedyenler, aşk dünyasında en gıpta edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki ama kadınlar niçin komik erkekleri tercih ediyor? İşte bunun bilimsel cevabı da ortaya çıktı: Araştırmaya göre kadınların çoğu kendi tercihlerine güvenemiyor. Bu yüzden erkeğin diğer kadınlara nasıl davrandığını inceliyor. Erkek çevresindeki kadınları güldürerek mutlu edebiliyorsa tercih sebebi oluyor. (Milliyet)

Not: Hayatta herşey para diil. Sahne korkumuz var, bir Cem Yılmaz olamayız ama üçümüz de birbirimizden yakışıklıyız. Sizin asl? Hmmm... Semt?... Üstünüzde ne var? Biz kırmızı don giydik Noel ya o bakımdan. Para biriktiriyoz Ferrari alcaz... Hayır, bilge değiliz. Zaten araştırmalara göre "bilge" ye gelmiyo kızlar. Öööle olsa "Kadınlar niye bilge erkek seçer" diye haber yaparlardı ikidebir. Yaa evet Gülse Birsel var, komik kadın, hem güzel, ama bize bakmaz o, "Vörpuul" die bi buzdolabıynan evli:))
Ulan bööle çatal dille tabii bakmaz kızlar.

AHA HABERİN LİNKİ BU http://msnyasam.milliyet.com.tr/2007/12/30/son/sonyas04msn.asp