15 Aralık 2007 Cumartesi

KURBAN BAYRAMIYLA GELEN MUTLULUK: KURBANLIK SÜRÜNÜN ARASINDA İNEKLER TARAFINDAN BÜYÜTÜLMÜŞ BİR ÇOCUK BULUNDU

İNEK ÇOCUK GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR
Blogların Amiral Gemisi Özel
Erzurum'un Paşapınarı İlçesi'nden İstanbul Bahçeşehir'e satılmaya getirilen kurbanlık büyükbaş sürüsünde inekler tarafından büyütüldüğü anlaşılan 16 yaşlarında bir kız çocuğu bulundu. Sürü sahibi tarafından ineklerin arasında tesadüfen bulunan inek çocuk önce eylem yapan bir hayvan hakları savunucusu zannedildi.
PROTESTOCU DEĞİL İNEK ÇIKTI
"Neyi protosto ediyon lan sen bu memleketin çocuğu değil misin şarafsiz" şeklinde sorguya çekilen inek çocuğun dilimizi bilmediği anlaşılınca kendisine bakkaldan büskivi alınıp "Döne" ismi verildi ve kameralar çağrıldı.
SEPETLİ MOTOSİKLETTEN DÜŞMÜŞ
Daha sonra yapılan araştırmada İnek Çocuk Döne'nin yıllarönce Erzurum Pasinler Mevkiinde sepetli motosikletten düşerek kaybolduğu babası Aşur Lamba'nın karısı Sabahat Lamba'yı "Çocuğu nası kaybettin a kaltak" demek suretiyle ateşli bir silahla öldürüp hapse girdiği anlaşıldı.
BABASI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Talihsiz İnek Çocuk Döne Blogların Amiral Gemisi'nin girişimiyle halen Sinop Ceza ve Tutuk Evinde yatan babasıyla telefonda görüştürüldü. Kızının "möö" dediğini duyan kader kurbanı baba gözyaşlarını tutamadı.