5 Aralık 2007 Çarşamba

Ancak Bu Kadar Kıyak Geçebilirdik Yani Sevgili Okurlarımıza, Pes Bize!

BU DOMAIN’LERİ ALIN, EDİSYONDUR İÇERİKTİR, NAVİGASYONDUR AŞAĞIDAKİ GİBİ ŞIKIR ŞIKIR DÖŞENİN ONDAN SONRA GELSİN BANNER’LER GİTSİN HİT’LER… PEKİ BİZ BU İŞLERDEN EKMEK YİYEBİLİYO MUYUZ? YOK! NEDEN? BENİM YÜZÜMDEN. ÇÜNKÜ BEN AYIPÇI MAYIPÇI FOTOĞRAFLAR (HANIM MEMESİ, VAGİNAL GENİTAL VB) KOYDUM BU SİTEYE, REKLAM VERMEDİLER… PİŞMAN MIYIM? ASLINA BAKARSANIZ KARIŞIK BİRAZ, OLAYIN GENELİNE BAKINCA İNSAN KENDİNE HAK VEREBİLİYO. HAL BÖYLE OLUNCA, BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ’NİN KAPTANI DA BANA KIZDI HAKLI OLARAK, ASAP ETTİ, CEPTEN ULTİMATOM VERDİ, KLAVYEDE X TUŞUNA BASTIĞIM PARMAĞIMA FISKE VURDU… NEYSE BUNLAR UZUN HİKAYE, BAŞKA Bİ UĞRADIĞINIZDA UZUN UZUN ANLATIRIZ… NE DİYORUZ??? İŞTE SERVET KAZANDIRACAK DOMAIN ADRESLERİ DİYORUZ…


Aralarında kan davası olan ailelerin hasımlarını kolayca bulabilmeleri için düzenlenmiş bir site olabilir. Portal; kayıtlı hasımlara GPS destekli kolay yer yurt bulma servisi, katil kişi yerine hapiste yatacak küçük yaşta akraba temini, çatışma ve vuruşma için geniş alanlar ve aile meclislerinin bir araya gelebileceği java chat desteği de sunabilir.


Araç muayenesinde muamele işlemleri, vize başvurusunda kıya geçme, tapu işlemlerini yola koyma, organ naklinde ön sıraya geçme vb dertleri olan üyelerin birbirleriyle dayanışma halinde olabilecekleri bir servis sitesi. Her tür cins tanıdık, değerli abi/abla/dayı/emmioğlu, memleketli, toprak sağlanabilen dev bir veri tabanı.

Flörtler arası yaşanacak tutku dolu dakikalar için boş ev bulma amaçlı bir veri tabanı olabilir. Zincir sistemiyle (başkasının evinden faydalanacaksanız mutlaka en azından boş bir mekan adresi girmelisiniz) üyelik kabulü, türlü beğeni ve tercihe göre semt semt ve kat kat mekanların bulunabilmesi konforunu sunabilir.


Düğün, sünnet, nişan, cenaze gibi etkinlikleri için deneyimli kadrolar sunan bir site olabilir. Ağıt yakabilen, Koca Arap zeybeği oynayabilen, gelinin tanışıyımış gibi davranıp Ata altınını takarken video kameraya şirin şirin gülümseyen deneyimli kadrolar; uygun yaş, beceri ve karaktere göre seçilebilir, arzu edenler belirli sınavlardan geçerek bu kadrolarda part time çalışan olabilir.
Adaptasyon. Hani filmlerde görüyoruz ya insanlar bir araya gelip kitap okuyarak okuduklarını tartışıyorlar filan. Tutmaz ama 2300 yılı için iyi bir yatırım sayılabilir. Elde bulunsun fena mı?

Yazan: Alper Atalan