6 Aralık 2007 Perşembe

İddia Ediyoruz, En Kallavi Tatil Mekanlarını Biz Öneririz

GİTTİK KALDIK YAZDIK… YALNIZCA BLOGLARIN AMİRAL GEMİSİ OKURLARI İÇİN EN ŞAHANE BEŞ KURBAN TATİLİ MEKANI… ONLARDIR ŞUNLAR…

DÜŞLÜK VAKTİ HEYECANLAR… SADUN’UN BEŞ YILDIZLI AĞAÇ VİLLALARI

Tam pansiyon 140 Euro, Kök daire 80, meyveli dallardaki suitler 300’e kadar tırmanıyor. Ağaçlar arası ulaşım ve safari olanağı. Daldan dala özel hizmetli (Tarzan costume), odalarda odun şömine, bitki özü destekli sıcak su ve yosun banyosu.

AÇIK BÜFEDE DÜNYA ALTINCISI: HOTEL SOKANİDİA

200 tonluk “Gavur Dağı Salatası” ile dünya rekoru kıran Hotel Sokanidia yalnızca bu kurban bayramı için 500 büyükbaş küpeli Holstein inekten mamül bir yemeği ilk gece tek tepside servis etmeyi planlıyor. Bu ziyafete katılan misafirlerine dört bağ karbondan oluşan özel kolesterol madalyası verecek. Tarihi fırsat için bulunmaz fiyat, geceliği 89 dolar. Odalarda 2lt’lik maden suyu sodaları Amerikan büfe ekstresine dahil değil.

SOĞUKBEL WORLD OF AZMANYA’DA ANİMASYON KEYFİ ON NUMARA

Kapıda sizi üzerinize kovayla şaka mürekkebi dökerek karşılıyorlar. Odanızdaki yataklar hint fakirlerini kıskandıracak derecede çivili ve havlularınıza sırf makara olsun diye popo amblemi işlenmiş. Görüldüğü üzere animasyon eğlencesi bir iki saatle sınırlı değil World Of Azmania’da. Oda servisi tepsisinin kapağı kalkınca insanı şoke eden kesik başlar, oda hizmetlisini çağırmak için basılan düğmenin yangın alarmına bağlı olması, etajerlerde gizlenmiş zehirsiz tatlı su yılanları… Daha niceleri, her dakika her an… Yarım pansiyon (bir gün bile dayanamayan müşteriler hesaba katılmış) 78 YTL, 80 YTL verirseniz para üstü olan 2YTL’yi sahte parayla ödüyorlar. Dikkat.

YALANDÖKEN DAĞ APART HOUSE’LARDA KAYAĞIN EŞSİZ KEYFİ

Dağ evleri her yıl yer değiştiriyor. Maceraya aşık müşteriler için çığ düşmesi en muhtemel yerlere inşa edilen evlerde kalp rahatsızlığı, yüksek tansiyon hastalığı vb olan müşterilerin kalmasına izin verilmiyor. İlk gece 90 YTL, ikinci gece 70 YTL, üçüncü gece 50 YTL, dörtten sonraki geceler için ödeme yapılmıyor. Zaten beş geceden fazla kalan da olmamış.

ILICA DENİNCE AKLA TIRTGİRLİK ILICA CENTER CITY GELİYOR

Saunalarındaki şifalı suya, kuru üzüm rakılarına ve haydarilerine lafımız yok. Fakat “Arkadaşlar bi gece daha idare edin, yarın Broşov’dan beklediğimiz iki otobüs dolusu hanım misafirlerimiz aramızda olacak, o zaman eğlencemiz de bi farklı olucak” şeklinde sürekli yalan söylüyolar. Göbektaşında sızıp hülyalı düşlere dalmak istiyosanız geceliği 45 YTL, yok “derdim bi başka” diyosanız unutun gitsin.

Yazan: Alper Atalan