6 Aralık 2007 Perşembe

YİNE TEKNOLOJİK YAĞMA

Electro World'un Türkiye'deki 3'üncü,İstanbul'daki ilk mağazasının açılışında indirimli ürünlerden satınalmak isteyen çok sayıda kişi, yağmura rağmen 10 saatlik bir bekleyişin ardından hedeflerine ulaştı.
Açılışta indirimli ürünlerin satışının yapılacağının duyurulması sebebiyle dün akşam saat 21.00'den itibaren çok sayıda kişi mağazanın önünde toplanmaya başladı. Yağmurlu havaya rağmen mağazanın açılış saatiolan 07.00'ye kadar bekleyen ve tek sıra halinde kuyruğa girenvatandaşlara mağaza görevlilerince kahve ve çay ikramı yapıldı. Mağazanın açılışının ardından ilk etapta 250 kişi içeri alındı.
Herhangibir izdiham meydana gelmemesi için de kuyrukta bekleyenler 10'ar dakikaarayla 50'şer kişilik gruplar halinde mağazaya girdi.Mağazada alışveriş yapmaya başlayan vatandaşların özellikle LCDtelevizyonlar ile dizüstü bilgisayarların bulunduğu reyonlarayöneldikleri gözlenirken, bazı indirimli ürünler mağazanın açılışındansonra yaklaşık 1 saat içinde tükendi.

Electro World'un, 13 Aralık'ta Ankara Etlik'te, daha sonra da yine İstanbul'da mağaza açarak Türkiye'deki mağaza sayısını 5'e çıkaracağıbildirildi. (Vatan)


EN ERKEN TEKNOLOJİ KUYRUĞU:

Uluslararası Teknoloji Mağazalarından birinin bundan sonraki mağazasını Ankara Etlik Civarında açacağını duyan Batucan Kaynakçı, aldığı kişisel istihbarata dayanarak şimdiden Etlik'te boş bir arazide kuyruğa girdi. Mağaza kapılarını açtığında ilk içeri girenin kendisi olmak istediğini belirten Kaynakçı, kendisinin kuyrukta bekleyemediği zamanlarda köpeği Kumpir'in olay yerinde nöbet tuttuğunu ve herhangi acil bir durum için Kumpir'e direkt bağlı bir kırmızı telefon aldığını söyledi.